Selecteer een pagina

Achtergronden

Het POWER-DigiCafe is ons eigentijdse platform (iedere eerste maandag van de maand van 20:00 tot 21:00 uur) om elkaar in deze sociaal arme corona-tijd online te ontmoeten. Een online ontmoeting is altijd beter dan geen ontmoeting. We kunnen ons voorstellen dat sommigen onder ons een drempel over moeten om aan een online bijeenkomst deel te nemen. Probeer het gewoon!

Het hoofdthema is elke maand anders. De vrijwilligers achter het POWER-DigiCafe noemen we barkeepers. Voor het POWER-DigiCafe kunnen vanuit alle POWER thema’s onderwerpen worden aangedragen.

In de tweede helft van het POWER-DigiCafe is er een heuse PUBQUIZ. We gaan voor spanning, hilariteit en gezelligheid. De PUBQUIZ met echte hoofdprijs is een hele leuke uitdaging voor alle deelnemers. Je krijgt punten voor goede antwoorden, maar er zijn ook extra punten te verdienen met de snelheid van antwoorden. Na elke vraag- en antwoordronde zie je een tussenstand om de spanning en sensatie te verhogen. Nadat je je hebt opgegeven voor het POWER-DigiCafe ontvang je verdere informatie over hoe de PUBQUIZ precies wordt gespeeld.

Aanmelden/meedoen/meer informatieAanmelden kan via power-digicafe.nl. Lees meer op power-digicafe.nl of stel vragen via barkeepers@power-digicafe.nl

Voor het POWER-DigiCafe gebruiken we ZOOM. De app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone.