Selecteer een pagina

Alle thema’s komen aan bod

maandag 4 oktober 2021
20:00 - 21:00


Deze maand in het POWER-DigiCafé

  • We staan volledig in het teken van het 1-jarig bestaan van het POWER-DigiCafe. Door het bestuur en de coördinatoren van alle thema’s wordt uiting gegeven aan POWER in de volle breedte. Het kan niet bestaan dat er niets voor je bij is.
  • De kunstenaar van deze maand slaan we een keertje over, er is al te veel te zien en te horen.
  • “Achter de voordeur van…”  is weer terug en wel bij Walter Gerritsen. 
  • In plaats van een PUBQUIZ gaan we elkaar in “de laatste ronde” in kleinere groepjes ontmoeten in breakout rooms. Zie het als tafeltjes in een café, maar dan digitaal om elkaar online vertrouwelijker te spreken.

Het POWER-DigiCafe is ons eigentijdse online ontmoetingsplatform en een spreekbuis voor alle POWER-deelnemers/thema’s en activiteiten (iedere eerste maandag van de maand van 20:00 tot 21:00 uur) om elkaar online te ontmoeten. We kunnen ons nog steeds voorstellen dat sommigen onder ons een drempel over moeten om aan een online bijeenkomst deel te nemen. Probeer het gewoon!

Het hoofdthema is elke 1ste maandag van de maand anders. De vrijwilligers achter het POWER-DigiCafe noemen we barkeepers. Voor het POWER-DigiCafe kunnen vanuit alle POWER thema’s onderwerpen worden aangedragen.

Aanmelden/meedoen/meer informatie
Aanmelden kan hieronder of stel vragen via barkeepers@power-digicafe.nl

Voor het POWER-DigiCafe gebruiken we ZOOM. De app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone. 

 


Aanmelden

Op dit moment zijn er 27 deelnemers aangemeld

Er kunnen nu geen plaatsen worden gereserveerd.