Selecteer een pagina

DigiCafe met vergroening van de Stadsring

maandag 6 december 2021
20:00 - 21:00
Deze maand in het POWER-DigiCafe

  • Onze Amersfoortse Stadsring staat volop in de belangstelling om te vergroenen. Walter Gerritsen vertelt over “Van Ring tot Park”. Eind maart 2022 is er een driedaags festival op de Stadsring als proef voor het afsluiten/verkeersluw maken. Een boeiende ontwikkeling. 
  • De kunstenaar van deze maand is nog niet bekend.
  • “Achter de voordeur van…”  is weer terug en wel bij? Dat is een verrassing.
  • In plaats van een PUBQUIZ gaan we elkaar in “de laatste ronde” in kleinere groepjes ontmoeten in breakout rooms. Zie het als tafeltjes in een café, maar dan digitaal om elkaar online vertrouwelijker te spreken.

Het POWER-DigiCafe is ons eigentijdse online ontmoetingsplatform en een spreekbuis voor alle POWER-deelnemers/thema’s en activiteiten (iedere eerste maandag van de maand van 20:00 tot 21:00 uur) om elkaar online te ontmoeten. We kunnen ons nog steeds voorstellen dat sommigen onder ons een drempel over moeten om aan een online bijeenkomst deel te nemen. Probeer het gewoon!

Het hoofdthema is elke 1ste maandag van de maand anders. De vrijwilligers achter het POWER-DigiCafe noemen we barkeepers. Voor het POWER-DigiCafe kunnen vanuit alle POWER thema’s onderwerpen worden aangedragen.

Aanmelden/meedoen/meer informatie
Aanmelden kan via power-digicafe.nl. Lees meer op power-digicafe.nl of stel vragen via barkeepers@power-digicafe.nl

Voor het POWER-DigiCafe gebruiken we ZOOM. De app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone. 

 


Aanmelden

Op dit moment zijn er 19 deelnemers aangemeld

Er kunnen nu geen plaatsen worden gereserveerd.