Selecteer een pagina

Vlieland bijzonder belicht!

zondag 22 augustus 2021
19:00 - 20:00


Deze maand in het POWER-DigiCafe

  • We waren van plan om vakantieverhalen te delen, dat doen we net even anders
  • Speciale aandacht voor Vlieland. Henriëtte Coppes neemt ons mee naar haar verblijf dit jaar in de bijzondere atelierwoning met uitzicht op het wad van schilderes Betzy Akersloot-Berg (1896-1922)
  • Schilderes Betzy Akersloot-Berg (1896-1922) is op een andere manier dan anders onze kunstenaar van de maand
  • PUBQUIZ in het teken van Vlieland en Nederland Vakantieland
  • De laatste ronde, ontmoet elkaar in kroegsfeer om bij te praten

Het POWER-DigiCafe is ons eigentijdse platform (iedere 22ste van de maand – m.u.v. juli 2021- van 19:00 tot 20:00 uur) om elkaar online te ontmoeten. Een online ontmoeting als aanvulling en alternatief voor live ontmoetingen. We kunnen ons voorstellen dat sommigen onder ons een drempel over moeten om aan een online bijeenkomst deel te nemen. Probeer het gewoon!

Op 22 augustus vanaf 19:00 uur neemt Henriëtte Coppes ons mee naar Vlieland. Henriëtte komt al veertig jaar op Vlieland. Dit jaar verbleef ze in de unieke atelierwoning van Betzy Akersloot-Berg. Henriëtte gaat ons, ondersteund door foto’s, vertellen over haar binding met Vlieland, maar zeker ook over schilderes Betzy Akersloot-Berg die zich in 1896 op Vlieland vestigde en daar in 1922 stierf.

De PUBQUIZ is terug. Het inmiddels gebruikelijke laatste rondje geeft iedereen de mogelijkheid een (POWER) nieuwtje te delen en andere wetenswaardigheden te melden.

Aanmelden voor het POWER-DigiCafe? Kijk onderaan deze pagina!

Tot ziens op 22 augustus om 19 uur (tot 20:00 uur),

De Barkeepers van het POWER-DigiCafe

Meer informatie
Stel vragen via barkeepers@power-digicafe.nl.

Voor het POWER-DigiCafe gebruiken we ZOOM. De app kun je vinden in de Apple-, Google Play store en vervolgens installeren op jouw computer, laptop, tablet en/of smartphone.


Aanmelden

Op dit moment zijn er 16 deelnemers aangemeld

Er kunnen nu geen plaatsen worden gereserveerd.